SAFE - eteerinen öljyseos

Osta tämä
  • 34,90 €
100% SSL Secure

SAFE - rauha, tyyneys ja levollisuus


Tyyneyttä tukeva öljyseos, joka sisältää sodaliitin palasia, joiden sanotaan vapauttavan jännitystä ja pelkoa sekä tukevan harmonian ja tasapainon tunteita. SAFE tukee rauhoittumista sekä stressin ja ahdistuneisuuden tunteiden karkottamista. Se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi Savasanan aikana, joogaharjoituksen lopussa.

Eteeriset öljyt appelsiini, ylang ylang , laventeli ja bergamotti jotka on laimennettu korkealaatuiseen MCT-öljyyn (fraktioitu kookosöljy), joka hellii ja hoitaa ihoa.

Öljyseokset ovat 100% luonnon ainesosista valmistettuja, puhtaita ja korkealaatuisia, ne eivät sisällä lisättyjä, keinotekoisia ainesosia tai säilöntäaineita. Suurin osa käytettyjen eteeristen öljyjen kasveista on viljelty täysin luonnonmukaisesti.

Sipaise ranteeseen tai vaikka niskan alueelle.


AINESOSAT

Caprylic/capric triglycerides (MCT oil), vetiveria zizanoides root (vetiver) oil*, pogostemon cablin leaf (patchouli) oil*, citrus aurantium dulcis peel (sweet orange) oil expressed*, cananga odorata flower (ylang ylang) oil*, lavandula angustifolia (lavender vera) oil*, citrus aurantium bergamia peel (bergamot, bergapten free) oil*, benzyl salicylate**, farnesol**, geraniol**, limonene**, linalool**. + Sodaliitteja ja Rakkautta.

*luonnonmukaisesti viljelty **luonnolliset eteerisen öljyn ainesosat

KÄYTTÖ

Levitä ranteiden sisäosille, ohimoille, niskaan ja korvien taakse. Voit myös levittää öljyä solar plexukseen ja jalkapohjiisi. Aisti, hengitä ja rentoudu.


VAROITUS

Huomioithan, että tuotteemme eivät korvaa lääketieteellistä neuvontaa, hoitoa tai diagnoosia. Niitä ei ole suunniteltu sairauksien parantamiseen.

Tuote on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön. Vältä suoraa auringonvaloa käytön jälkeen. Ei lasten ulotttuville. Jos olet raskaana, imetät tai sinulla on diagnosoitu pitkäaikaissairaus, keskustele lääkärisi kanssa ennen käyttöä. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Mikäli ihoärsytystä esiintyy, lopeta käyttö. Säilytys valolta ja kuumuudelta suojattuna.

Jokaisen tie hyvinvointiin on erilainen. Tuotteemme ovat toteutettu laajan tutkimuksen ja kehitystyön pohjalta ja ne ovat suunniteltu tukemaan käyttäjiään ainutlaatuisella matkallaan hyvinvointiin.
Roll on -pullo 10 ml.

Valmistettu Suomessa.

The House Of Idun