LOITSU-rituaalikynttilä /TILAUSTUOTE omalla taikatekstillä!

Osta tämä
  • 34,00 €
100% SSL Secure

KUTSU VOIMASI JA SIELUSI

Tilaa oma kynttiläsi toiveyrteillä, kivellä ja päreen tekstillä. Kun poltat kynttilää, voit tehdä puhdistuksen tai manifestoinnin! Lyhyt teksti mahtuu. Valan päreen kynttilään. Suunnitellaan se yhdessä. Heitä toive sähköpostiin : [email protected]

Enemmän kuin kynttilä. Enemmän kuin tuli. Valgieloitsun Heidin käsityönä tekemä ekologinen soijavahakynttilä.

Kynttilän polttamisella on aina tarkoitus. Tämä kynttilä on tarkoitettu poltettavaksi ajatuksen ja sielun kumppanina. Tämä kynttilä on kuin nuotion palo, maaginen valo. Kynttilä palaa sen hohtavan päreen kaltaisen puuliuskan voimalla. Se rätisee omaa tarinaansa. Rituaali on yksinkertaisimmillaan hiljentyminen. Hetki itselle. Ehkä manifestointi. Ehkä voiman etsiminen. Ehkä irtipäästö. Ethän jätä tulta yksin, ole sen vierellä ja ota vastaan tulen voima. Sen herkkyys. Näissä rituaalikynttilöissä on mukana kuivattuja yrttejä ja kukkia. Kynttilän päällä on myös voimakivi. Se voi olla tulen valossa tai voit ottaa sen käteesi tai pöydälle. Minulla kerran kivi hulahti sulaneeseen vahaan, seuraa siis tilannetta. Mukana myös Loitsu viestinä minulta, Heidiltä. Intuitiivisesti.

Tuli kynttilässä palaa n.25-30 tuntia. Polta kerrallaan mielellään vähintään puoli tuntia. Kynttilän kansi toimii myös alustana, ethän pidä kynttilää pelkän pöydän päällä. Päresydäntä voit hiukan ns.siistiä ennen seuraavaa polttamista. Se palaa kiitollisena kun annat sen olla vaan. Joskus se kaipaa hiukan sulanutta soijavahaa, keinuta kynttilää varovasti.

Tuoksuton. Yrttien tuoksu. 200 ml